zondag 13 januari 2008

Bubble's

Een Bubble is ook een spel.
Je kunt dan op iedere site die een bubbel aanbiedt jou link promoten. Dit kan vanalles zijn, een refferal link, een linkspel link van andere sites, je eigen website, of alles wat jij maar wilt promoten.
Je zet dan een punt of geldbedrag in (minimaal € 0,001 cent) en vermeld de URL en klikt op spend. Jou geplaatste bubble komt dan onderaan op de laatste pagina weergegeven en wordt door andere spenders omhoog geduwd. Wanneer jou spend bovenaan staat en er wordt weer een duw gegeven dan krijg je jou inzet dubbel terugverdiend. hoe hoger je inzet hoe meer je terugverdiend. meestal 130% van je inzet dat je terugverdiend.
Het is ook mogelijk om een kleur toe te voegen aan je bubble, waardoor je bubble beter opvalt. Dit kost meestal een paar cent extra.
Maar let op!: Een bubble kan ook resetten. De tijd waarbinnen de bubble wordt gereset staat bij vaak boven de bubble aangegeven.
Hoe werkt dit? Als er even geen bubbles worden gekocht dan gaat deze teller aftellen. Zodra er dus geen nieuwe bubbles worden gekocht dan wordt het bubble spel gereset. Dat betekent dat alle bubbles die nog in de wachtrij staan worden verwijderd. Als je dan dus nog bubble(s) erin had staan dan ben je het geld daarvan kwijt.